Kimin kiinteistöpalvelut

Täyden palvelun kiinteistöhuolto

Tarjoamme Kiinteistöjen ylläpito- ja huoltopalvelua pääkaupunkiseudulla. Kimin kiinteistöpalvelut huolehtii kaikista huoltotarpeistasi, mukaan lukien siivous. Räätälöimme palvelut yksilöllisesti juuri sinun tarpeesi huomioiden.

24/7 HUOLTOPÄIVYSTYS

Soita : 044-333 1740

MUUTTOILMOITUS

KIIREETÖN VIKAILMOITUS

Ylläpidämme kiinteistöäsi tänään, jotta huominen olisi sinulle turvallisempi.

Olemme vuosien ajan täyttäneet työkalupakkiamme pätevyydellä, asiantuntemuksella ja kokemuksella. Nykyään voimme ylpeänä kutsua itseämme kiinteistöhuollon asiantuntijoiksi.

service-1

Kiinteistöhuolto

Tarjoamme kiinteistön ylläpidon kokonaisratkaisua. Jos haluat varmistaa, että kiinteistösi toimii hyvin joka ikinen päivä, valitse meidät huolehtimaan päivittäisestä kunnossapidosta.

Sisäinen hoito

Huolehdimme valvonnasta asennus- ja korjaustöihin. Palvelemme sinua sisäisessä kiinteistön kunnossapidossa putkitöistä suunniteltuihin huoltotöihin ja teknisiin asennuksiin.

Ulkoinen hoito

Ulkoinen kiinteistönhoito sisältää lumenpoiston ja koneellisen lakaisun. Tarjoamme myös päällyskivien pesun sekä julkisivun pesun ja graffitien poiston.

Tietenkin saat apua myös puutarhanhoitoon, kuten oksien karsimiseen ja nurmikon leikkaamiseen.

Siivouspalvelu

Siivouspalvelu

Kimin siivouspalvelu tarjoaa osaavaa ja huolellista toimisto- ja porrassiivousta.  Asiakkaanamme voit luottaa täysin siihen, että toimeksianto suoritetaan laadulla ja oikeilla tavoilla – tämä on lupauksemme sinulle.

Tapaat aina hyvin koulutettua henkilökuntaa, joka käyttää moderneja ja tehokkaita menetelmiä.  Tiivis yhteistyömme asiakkaidemme kanssa mukautuu kunkin tehtävän yksilöllisiin vaatimuksiin ja olosuhteisiin.

Mikään työ ei ole liian suuri tai pieni – ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää siitä, kuinka voimme auttaa sinua siivouspalvelussa.